Tuinen Midden Brabant

Hof t Einde een bollentikEen beetje buiten Loon op Zand, aan het "einde" van de Bergstraat vind je " Hof 't Einde".  Het rietgedekte huis gaat bijna verscholen achter de gigantische treurwilg. De voortuin is vrij strak met een royaal gazon en grote buxusbollen.

Achter het huis wordt de tuin losser en vooral bloemiger. Vanaf het terras kijk je uit over royale borders en de grote vijver met vlonderpad. Strak geknipte hagen zorgen voor de nodige rust en geven af en toe een glimp prijs van een mooi tuinbeeld, het omringende landschap en de grassen-border. De grassenborder is natuurlijk in het najaar op zijn allermooist en ook dan bent u van harte welkom in de tuin.

Tiny en Beppie van Esch zijn allebei verslingerd aan tuinieren. Het grootste deel van hun vrije tijd besteden ze aan " heerlijk buiten bezig zijn". Er werd nooit een officieel  ontwerp gemaakt voor de tuin. Telkens weer kwam een nieuw idee opborrelen en gelukkig was er volop ruimte om dat uit te voeren ergens op de 5000 m2 oppervlakte die de tuin meet. Wel is vanaf het begin gekozen voor een natuurlijk ogend geheel met vloeiende lijnen en zo ontstond een mooie wandeltuin met veel afwisseling, waarvan een heerlijke rust uitgaat.

Hof 't Einde

Tiny en Beppie van Esch
Bergstraat 66,
5175 AB Loon op Zand

Tel. 0416-365455

Klik hier voor de Website      
E-mail   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Open: 

Zaterdag 23 & zondag 24 april 2022   Bollenweekend

Donderdag 26 mei 2022   Voorjaarsdag

Zaterdag 2 & zondag 3 juli 2022   Zomerweekend

Zaterdag 27 & zondag 28 augustus 2022   Nazomerweekend

Groepen kunnen op afspraak de tuin bezoeken van mei t/m september.

 Collage Hof t Einde

Routebeschrijving

Copyright © 2018  Tuinen Midden-Brabant (Alle rechten voorbehouden)