Tuinen Midden Brabant

Welkom in de tuinen in Midden Brabant

De tuinpoorten zijn nu even gesloten, maar in 2022 bent u weer van harte welkom op de volgende dagen:

 

zaterdag 27 & zondag 28 augustus Nazomerweekend

 

N.B. niet alle tuinen zijn geopend tijdens de hiergenoemde dagen. Kijk a.u.b. bij de tuin in dit overzicht op welke dagen de tuin is geopend.


Klik hier voor een digitale tuinfolder (PDF)

Buiten de open dagen kunt u met een groep de meeste tuinen op afspraak bezoeken. Neem daarvoor contact op met de tuineigenaren. 

De tuinen van Landgoed Het Witte Kasteel zijn jaarrond te bezoeken tijdens de openingstijden van Dagcafé 'Het Koetshuis'.  

 

In het vroege voorjaar van 2005 ontstond zomaar aan de keukentafel het idee om een tuinenroute op te starten. Vier tuindames zaten die ochtend aan de koffie, allen al lang of iets korter bezig met hun grote hobby, tuinieren. Gedurende de jaren zijn er tuinen afgevallen en er zijn nieuwe tuinen bijgekomen. Maar wat is gebleven is het enthousiasme en het plezierom de tuin met anderen te delen, al is het dan maar voor een paar dagen per jaar.

In totaal 6 bijzondere privétuinen en 1 kwekerij met mooie voorbeeldborders zijn geopend voor iedereen die wil genieten van groen en bloemen. De tuinen liggen in Midden Brabant en u kunt heerlijk fietsen van tuin naar tuin.  In de tuinen wordt een vergoeding van € 2,50 gevraagd tijdens de open dagen, maar daar staat een gratis consumptie tegenover. 
Let op: een pinautomaat is NIET aanwezig in de tuinen

 

Welkom!

 

In alle tuinen worden de maatregelen van het RIVM die genomen zijn ter bestrijding van Covid-19 in acht genomen.  Wij verzoeken alle bezoekers aan de tuinen deze maatregelen te respecteren en de aanwijzigingen van de tuineigenaren op te volgen. Zo kan het mogelijk zijn dat u even moet wachten voor u de tuin binnen kunt, mocht het te druk worden. 

 

 

Copyright © 2018  Tuinen Midden-Brabant (Alle rechten voorbehouden)