Tuinen Midden Brabant

Welkom in de tuinen in Midden Brabant

De tuinpoorten gaan voor nu even dicht, maar in 2022 bent u weer van harte welkom. Binnenkort worden de open dagen voor 2022 bekend gemaakt. Wilt u met een groep een van de tuinen bezoeken in 2022, neem dan a.u.b. contact op met de tuineigenaren.

De tuinen van Landgoed Het Witte Kasteel zijn jaarrond te bezoeken tijdens de openingstijden van Dagcafé Het Koestshuis.  

 

In alle tuinen worden de maatregelen van het RIVM die genomen zijn ter bestrijding van Covid-19 in acht genomen. Wij verzoeken alle bezoekers aan de tuinen deze maatregelen te respecteren en de aanwijzigingen van de tuineigenaren op te volgen. Zo kan het mogelijk zijn dat u even moet wachten voor u de tuin binnen kunt mocht het te druk worden. 

In het vroege voorjaar van 2005 ontstond zomaar aan de keukentafel het idee om een tuinenroute op te starten. Vier tuindames zaten die ochtend aan de koffie, allen al lang of iets korter bezig met hun grote hobby, tuinieren. Gedurende de jaren zijn er tuinen afgevallen en er zijn nieuwe tuinen bijgekomen. Maar wat is gebleven is het enthousiasme en het plezier om de tuin met anderen te delen, al is het dan maar voor een paar dagen per jaar.

In totaal 7 bijzondere privétuinen en 1 kwekerij met mooie voorbeeldborders zijn geopend voor iedereen die wil genieten van groen en bloemen. De tuinen liggen in Midden Brabant en u kunt heerlijk fietsen van tuin naar tuin. In de tuinen wordt een vergoeding van € 2,50 gevraagd tijdens de open dagen, maar daar staat een gratis consumptie tegenover. 

Buiten de open dagen kunt u met een groep de meeste tuinen op afspraak bezoeken. Neem daarvoor contact op met de tuineigenaren. 

Welkom!

Copyright © 2018  Tuinen Midden-Brabant (Alle rechten voorbehouden)